Aanvullend onderzoek en uitslagen – Huisartsenpraktijk Fluitman & van Beek – Enkhuizen
Molenweg 9a 1601 SR Enkhuizen Tel:0228 - 312 997 | Spoed keuze 1
Header afbeelding

Aanvullend onderzoek en uitslagen

Bloedonderzoek
Dit onderzoek kunt u laten verrichten op de molenweg (Dijklander ziekenhuis locatie Enkhuizen), hiervoor is een ZD nummer en identiteitsbewijs voldoende, dit geldt ook voor de locatie in Hoorn. Als u elders bloed gaat prikken dan heeft u ook u identiteitsbewijs nodig, maar ook het aanvraagformulier.

Rontgenonderzoek
Dit onderzoek kunt u laten verrichten op de molenweg (Dijklander ziekenhuis locatie Enkhuizen) en locatie Hoorn Dijklander ziekenhuis.

Uitslag
U neemt altijd zelf contact op met de praktijk voor uitslagen. U kunt telefonisch de uitslagen opvragen tussen 11:15 en 12:30 uur 3 werkdagen na het onderzoek. Indien de uitslag nog niet binnen is of verwerkt is kunt de volgende dag bellen. Tevens kunt u middels een eConsult de uitslag opvragen per 1 november via het patiëntenportaal/patiëntenomgeving.

Als er tijdens het spreekuur is afgesproken dat de uitslag met de huisarts persoonlijk wordt doorgenomen, kunt u ons in de ochtend tussen 08:00 en 10:30 uur bellen voor het maken van een afspraak bij de huisarts.