Huisartsen binnen de Vest – Huisartsenpraktijk Fluitman & van Beek – Enkhuizen
Molenweg 9a 1601 SR Enkhuizen Tel:0228 - 312 997 | Spoed keuze 1
Header afbeelding

Huisartsen binnen de Vest

De huisartsenpraktijk Fluitman & van Beek maakt onderdeel uit van huisartsen binnen de Vest.

Huisartsen binnen de Vest wordt gevormd door een drietal huisartsenpraktijken, te weten van der Klei & Oomen, de Vries & Bleijendaal en Fluitman & van Beek

Gezamenlijk zijn wij gevestigd in gezondheidscentrum Molenweg en werken nauw met elkaar samen. Servicegerichtheid, samenwerking en het bieden van patiëntenzorg op hoog niveau staan bij ons voorop. Met de voordelen van een grotere organisatie: wij hebben veel behandelmogelijkheden en zijn altijd tussen 08.00 en 17.00 uur geopend. U treft bij ons overdag nooit een dichte deur, wij vervangen elkaar bij vakantie of nascholing.

Als praktijkteam werken wij in de huisartsen binnen de Vest heel nauw samen, daarbuiten met specialisten, ziekenhuizen, apothekers, fysiotherapeuten, psychologen, wijkverpleegkundigen etc. Hierbij letten wij er op dat ook de zorg van anderen zoveel mogelijk in samenhang plaatsvindt, zodat u niet “verdwaalt” in de zorg. Tenslotte zorgen wij er voor dat u 7 x 24 uur kan rekenen op huisartsgeneeskundige zorg, naast ons dagelijks werk doen wij ook avond-, weekend- en nachtdiensten op de Huisartsenpost West-Friesland.